"Geld maakt niet gelukkig, maar het is wel makkelijk als je het hebt" Budgetcoach Esther geeft inzicht in jouw financiën.

        

Tarieven

            

Hieronder staan de mogelijkheden met tarieven en uitleg die Budgetcoach Esther u kan bieden. Met al je vragen kun je terecht via het contactformulier of bel 06-25163055

 

Tijdens dit vrijblijvende gesprek van ongeveer een half uur kijken we of ik je kan helpen en zo ja op welke manier.

De kosten van dit gesprek zijn € 10,-

Wat gaan we doen? Samen gaan we een administratie opzetten, alle papieren uitzoeken & ordenen en een goede (gezins)begroting maken.. Jouw eigen financiën worden zo goed inzichtelijk en overzichtelijk gemaakt. Vervolgens gaan we kijken of we de inkomsten kunnen verhogen. Bijvoorbeeld door toeslagen aan te vragen. . En natuurlijk gaan we kijken of we kosten kunnen verminderen.. Dit allemaal met als doel, dat er een sluitende, op jouw persoonlijke situatie afgestemde, begroting ontstaat. Het volhouden en leren omgaan met jouw nieuwe persoonlijke begroting is het coaching gedeelte. Ik ben jouw ruggensteun, vraagbaak en motivator. We doen dit allemaal bij je thuis, in jouw eigen vertrouwde omgeving. Je krijgt van mij een gratis administratiepakket** ) en je kunt tijdens het traject altijd gebruik maken van begeleiding via mail/telefoon.

Kosten: € 45,- per uur of als alles-in één-pakket* voor € 490,-

Zoek je alleen hulp bij het maken van een goede begroting en het opzetten van een administratie? Dat kan ook. Een begrotingsadvies bestaat in totaal uit 3 bezoeken. De eerste 2 bezoeken bij zijn aan huis. Tijdens die bezoeken maken we samen een (gezins)begroting, een budgetplan en kijk ik naar jouw administratie. Ook krijg je van mij tips en aanbevelingen voor jouw persoonlijke situatie. Tijdens het hele traject kun je gebruik maken van begeleiding via mail/telefoon en je ontvangt het gratis administratiepakket**. Het derde bezoek is een nazorggesprek, 2 maanden na mijn laatste bezoek. We kijken terug op de afgelopen 2 maanden en wat je nog nodig heeft om de goede lijn voort te zetten.

Kosten: € 250,-

Ben jij 18+ en krijg jij je inkomsten van de DUO/IB-groep? Dan is het mogelijk om een budgetcoachingstraject te volgen tegen een lager tarief. Speciaal voor studenten. Wat gaan we doen? We gaan kijken naar jouw inkomsten en uitgaven. Wat moet je betalen en waar kun je keuzes maken om te besparen. Ook gaan we je papieren ordenen en een administratie opzetten. Zo ontstaat JOUW persoonlijke begroting en administratie. We kunnen dit zowel bij je thuis doen als bij mij thuis. Tijdens dit traject kun je gratis gebruik maken van begeleiding via mail/ telefoon/sms en je ontvangt gratis het administratiepakket** . De tijd die we nodig hebben hangt af van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Kosten: € 18,- tot max. € 25,- per uur. Je leeftijd geldt als uurtarief.

TIP: Bent u een (groot)ouder van een Student? Ik heb een cadeaubon zodat u uw (klein)kind een aantal uren budgetcoaching cadeau kunt doen (voor de prijs per uur voor de ontvanger)

18min. Ben je bijna 18? Dan ben jij binnenkort officieel financieel zelfstandig. Dit houdt in dat je zelf helemaal verantwoordelijk bent voor al jouw financiële zaken. En dat is best een hele verantwoording. Je moet er zelfs al vóór je 18de mee beginnen. Anders heb je geen inkomen op je 18de. Ik kan je op weg helpen. Naast het aanvragen en uitzoeken van het één en ander, maken we ook samen een persoonlijke begroting zodat jij een overzicht hebt hoe je er straks financieel voor staat. Wij zullen dan een keer of 3 bij elkaar komen om dit op te zetten.

Kosten: € 50,-

TIP: Bent u een (groot)ouder van een 18min-er? Ik heb een cadeaubon zodat u uw (klein)kind dit 18min-traject cadeau kunt doen. De mooiste tijd om hier mee te starten is met 17 jaar & 9 maanden.

Het verliezen van een geliefde heeft een hele grote impact op een gezin/partner. Naast al het verdriet en het regelen van de uitvaart, komen er nog allerlei andere dingen op je af. Zo zal er ook op financieel gebied het één en ander gaan veranderen. Vaak vindt er een inkomensdaling plaats.. Er moet dus juist nu, in deze moeilijke situatie, van alles aangepast en geregeld worden. Eigenlijk wil je daar helemaal niet mee bezig zijn. Maar als je nu het zicht op je financiën laat verslappen kan dat over een tijdje financiële gevolgen hebben. Ondanks al je verdriet moet het dus wel in goede banen worden geleid. En dat is een hele klus. Als budgetcoach kan ik je hier mee helpen.. Ik kom structureel langs, open samen met je de post, zet indien nodig een administratie op, orden de papieren, kijk met je mee of alle nieuwe inkomsten wel binnenkomen en help je eventueel bij het aanvragen hiervan. Verder help ik bij het eventueel opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen e.d. Daarnaast maak ik met jou een nieuwe begroting die past bij de nieuwe situatie. Zodat zo snel mogelijk een goed overzicht ontstaat van de nieuwe inkomsten en mogelijkheden. Ik kom bij je thuis langs, zo lang als je mij nodig hebt, met een maximum van 6 maanden***. Voor een vaste prijs zodat er geen obstakels zijn om hulp te vragen, ook tussen de afspraken door.

Kosten: € 490,-, incl. een administratiepakket**.

Je leven oppakken na een scheiding is een hele klus. Niet alleen emotioneel gebeurt er een hoop, maar ook financieel. Zo kan het zijn dat je van een lager inkomen moet gaan rondkomen. En dat kan weer allerlei gevolgen hebben. Misschien heb jij geen idee waar je moet beginnen. Ik kan je als budgetcoach begeleiden in je nieuwe situatie. Met het opzetten van een administratie, ordenen van je papieren, het maken van een begroting, het coachen in het omgaan met je nieuwe financiële situatie en het geven van praktische ondersteuning en tips. Ik kom bij je thuis langs zo lang als jij mij nodig hebt, met een maximum van 6 maanden. Voor een vaste prijs, zodat er geen obstakels zijn om hulp te vragen, ook tussen de afspraken door.

Kosten: € 490,- , incl. een administratiepakket**.

Voor mensen met een minimuminkomen is het lastig om de kosten te dragen voor een budgetcoach. Toch zijn er wel mogelijkheden. Als je betaald werk hebt vraag dan eens bij je werkgever na of het mogelijk is dat hij de kosten (gedeeltelijk) betaalt of voorschiet zodat jij je budget op orde kunt maken of/en kennis op kan doen over budgetteren. Heb je een uitkering vraag dan aan je klantmanager of je uitkeringsinstantie of zij jou willen ondersteunen om je budget op orde te krijgen via een budgetcoach. Of dat het mogelijk is om via een regeling of instantie een budgetcoach betaald te krijgen.

Vind je het lastig om de administratie bij te houden? Snap je de brieven die je krijgt niet ? Of zou je eigenlijk willen dat er iemand met je mee kijkt of alles goed gaat? Ik help je er graag bij. Ik kom bij je thuis langs zo vaak als dit nodig is. Samen houden we de administratie, post en afschrijvingen bij. Heb je nog geen goede (basis) administratie, dan zullen we eerst een goede administratie moeten opzetten en deze dan daarna samen gaan ‘bijhouden’.

Kosten opzetten van een administratie: € 250,-.

Kosten thuisadministratie: afhankelijk van het aantal bezoeken.

Je kunt ook kiezen voor mijn serviceabonnement

Je hebt je administratie op orde! Je wilt iemand die jou helpt om de brieven die je krijgt uit te leggen. Het bijhouden van de administratie. Iemand mee laten kijken of alles wel goed gaat. Samen houden we de administratie, post en afschrijvingen bij. Ik kom elke 2 weken even langs en je kunt mij dan al jouw vragen stellen!

Kosten voor het serviceabonnement € 50,- per maand

”Werknemers met geldzorgen zijn stressgevoelig, melden zich vaak ziek, maken sneller ongelukken en zijn gevoelig voor fraude en diefstal” Bron: Nibud, 7-4-2009 Door de economische situatie van dit moment zijn er steeds meer mensen die de eindjes niet meer aan elkaar geknoopt krijgen. Zij die hun uitgavenpatroon niet hebben kunnen aanpassen aan de hogere uitgaven komen nu elke maand geld tekort. Hun maandelijkse verplichtingen worden een steeds groter probleem. Uit onderzoek van het Nibud en ADP blijkt dat werkgevers vaak niet goed weten wat ze hier mee kunnen. Een budgetcoach inschakelen voor uw werknemer kan een goede stap zijn. De werknemer voelt zich gehoord en de werkgever ziet de productiviteit weer stijgen en het ziekteverzuim dalen. Alle gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld! De werkgever krijgt uitsluitend de naam van de werknemer te horen indien hij een gedeelte of zelfs de gehele kosten voor zijn rekening neemt.

Je kunt bij mij cadeaubonnen verkrijgen voor een uur maar ook voor het alles-in-één-pakket. Deze kan je iemand cadeau geven waarvan je denkt dat hij/zij het nodig heeft. Neem hierover contact op met mij via het contactformulier!

Alle prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW en exclusief reiskosten. Reiskosten zijn voor ’s Gravenzande, Heenweg, Poeldijk, Monster, Ter Heijde,Wateringen, Kwintsheul, Naaldwijk en Honselersdijk bij de prijs inbegrepen. Reiskosten voor De lier en Hoek van Holland € 2.50 per keer Reiskosten buiten het Westland zijn € 1,00 per kilometer.

Neem hierover contact op met mij via het contactformulier!

*Het alles-in-één-pakket houdt in dat u begeleid wordt voor een vast bedrag, zolang als u het nodig heeft (ongeacht het aantal bezoeken en uren) met een maximum van 6 maanden. De factuur kan indien nodig in termijnen betaald worden, vraag mij om informatie hierover!

**Het gratis administratiepakket bestaat uit: een administratiemap met daarin diverse besparingstips, een week/maand/jaaroverzicht en diverse andere tips.

***Indien na 6 maanden nog begeleiding gewenst is, dan is het mogelijk om een serviceabonnement af te sluiten.